Turneul final U13 – Ziua 0

Echipa U13 a CSU Sibiu porneste azi spre Bucuresti unde va participa la turneul final al categoriei respective de varsta. Juniorii merg cu speranta, incredere, dar si cu emotiile pe care nu le vor recunoaste niciodata ! Haideti sa vedem cam ce ne asteapta la Capitala…

20150517_103758a

 

Unde jucam ? Meciurile turneului final se vor disputa la Sala Sporturilor Mihai Viteazu din Bucuresti.

 

Cu cine jucam ? Cateva cuvinte despre echipele calificate…

U Mobitelco 1 Cluj-Napoca. Anul trecut generatia actuala a castigat editia 2014 a Campionatului National de Minibaschet de la Craiova. A castigat atat grupa preliminara, cat si cele de calificare si din turneul semifinal. Au doar 3 infrangeri in tot sezonul. Am jucat cu ei in turneul semifinal, pierzand ambele meciuri : 57-72 si 55-71.

ACS Dan Dacian Bucuresti. Locul 3 anul trecut la minibaschet. Si ei au cam defilat prin campionat, castigand grupa preliminara, cea de calificare si turneul semifinal, avand o singura infrangere in acest sezon competitional. Anul acesta nu ne-am intalnit.

CSS Sighetu Marmatiei. Anul trecut au jucat finala la minibaschet. Au terminat pe locul 2 faza preliminara (egalitate de puncte cu Clujul), au castigat faza de calificare si au terminat pe locul 2 faza semifinal (la egalitate cu Dan Dacian. Au doar 2 infrangeri tot sezonul. Ne-am intalnit cu ei in cadrul grupei de calificare, pierzand ambele meciuri : 47-89 si 63-69.

ACS 4 Sports Agronomia. Anul trecut pe locul 4 la minibaschet. Locul 3 in grupa preliminara, locul 2 in cea de calificare si locul 2 in turneul semifinal . 6 infrangeri tot sezonul. Am jucat cu ei in cadrul turneului semifinal, pierzand ambele meciuri : 42-66 si 62-63.

BC Laguna Sharks Bucuresti. Gazda turneului, anul trecut locul 5 la minibaschet. Locul 2 in grupa preliminara, locul 1 in grupa de calificare si locul 3 in turneul semifinal. 3 infrangeri tot sezonul. Am jucat cu ei in turneul semfinal, pierzand ambele meciuri : 55-78 si 45-71.

CSS Targoviste. Locul 1 in faza preliminara, locul 2 in cea de calificare si locul 3 in tuneul semifinal. 7 infrangeri tot sezonul. Nu ne-am intalnit cu ei anul acesta.

LPS CSS Bihorul Oradea. Locul 3 in faza preliminara, locul 2 in faza de calificare, locul 4 in turneul semifinal si locul 2 in turneul de recalificare. 13 infrangeri in acest sezon. Ne-am intalnit cu ei doar in turneul de calificare, invingandu-i cu 94-38.

 

Ultimii dar nu cei din urma sunt ai nostri ! CSU SIBIU. Locul 6 anul trecut la minibaschet. Locul 1 in grupa preliminara, locul 2 in grupa de calificare, locul 4 in turneul semifinal si locul 1 in turneul de recalificare. 10 infrangeri in acest sezon.

Dragos 1Cristian 1Victor I1Angi 1Iaka 1Robert T 1Sebi 1Victor P 1Tudor 1Vlad 1Ionut 1Ro OAlex

Care sunt grupele : echipa noastra a fost repartizata intr-o grupa extrem de dificila, alaturi de finalistele editiei precedente de minibaschet, respectiv U Mobitelco 1 Cluj-Napoca si CSS Sighetu Marmatiei. Grupa este completata de echipa gazda a turneului, BC Laguna Sharks Bucuresti. In grupa cealalta se vor duela ACS Dan Dacian 1 Bucuresti, ACS 4 Sports Agronomia Bucuresti , CSS Targoviste si LPS CSS Bihorul Oradea.

 

Programul jocurilor echipei noastre :

Miercuri 27 mai ora 9.00 : CSU SIBIU – U Mobitelco 1 Cluj-Napoca

Joi 28 mai ora 11.00 : CSU SIBIU – CSS Sighetu Marmatiei

Vineri 29 mai ora 18.30 : CSU SIBIU – BC Laguna Sharks Bucuresti

 

In functie de rezultatele din grupa vom afla cu cine si de la ce ore vom juca sambata si duminica. Meciurile de sambata incep la ora 12.00, cele de duminica la ora 9.00. Finala mare a turneului este programata duminica 31 mai de la ora 15.00

 

 

Dupa o calatorie de 4 ore si jumatate am ajuns la hotel. Cazarea este foarte ok, pe malul lacului Snagov. Copiii usor obositi, dar destul de increzatori in sansele lor. La ora 20.00 am participat impreuna cu antrenorul Alexandru Rubint la sedinta tehnica, desfasurata la sala de joc, situata relativ central. Aici si-a desfasurat meciurile de acasa singura echipa de baschet divizionara A din Bucuresti. Prezenti… Aproape toti. Minus Oradea si Targoviste… Cu ocazia asta am vazut si estimat timpul necesar ajungerii la sala. 45 de minute am facut la ora 19.00. Vom vedea dimineata in cat timp ne vom incadra.

Am avut o intrebare la sedinta tehnica. De ce CSU in grupa cu Clujul, Sighetul si Laguna si nu in grupa cu Dan Dacian, 4 Sports si Oradea ? Raspunsul ? Aici

Pentru a preveni eventualele “insomnii” ale juniorilor, avem in camera o colectie impresionanta de telefoane si tablete. Asa suntem siguri ca piticii sunt concentrati pe baschet si nu pe retelele de socializare !

2015-05-27 11.16.52

Pentru meciul cu U Mobitelco ne-am propus sa plecam in jur de 7.15. Este singurul meci pe care il vom disputa la “criminala” ora 9.00. Ne sculam la 6.30, mancam la 6.50 si plecam spre sala. Avantajul e ca stam in acelasi hotel cu “rivalii”, deci vom pleca impreuna spre sala. Ajungem la timp impreuna sau intarziem impreuna !!!

Ramaneti alaturi de noi ! Hai ai nostri !!!

 

Leave a Reply

Your email will not be published. Name and Email fields are required.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.