Cadete – Faza I, etapa 8 : ACS Juvenil Nicolae Titulescu Brașov vs CSȘ SIBIU

Seria meciurilor de ”totul sau nimic” continuă pentru cadetele de la CSȘ Sibiu cu o deplasare extrem de complicată. Fetele vor juca pe un teren ostil din toate punctele de vedere. Cu toate acestea trebuie să câștigăm. CSȘ merge la Brașov !

Cadetele reprezintă echivalentul voleibalistic al categoriei U16, fete născute în 2002 și mai mici. Fiecare echipă trebuie să aibă în teren minim 3 jucătoare născute în anul 2002 și minim o jucătoare de 178 cm. Cele 40 de echipe au fost repartizate în 8 serii. Primele 3 echipe din fiecare serie se califică la turneul semifinal.

CSȘ Sibiu are în acest moment trei victorii și trei înfrângeri. În afara meciului de la Brașov mai avem de jucat acasă cu Turda.

CSȘ SIBIU

Brașovul stă mai bine în clasament. Au doar două înfrângeri, la Sibiu și la Tîrgu Mureș, ambele meciuri fiind pierdute cu 3-2. Mai au de jucat acasă cu Sibiul și Mureșul și la Blaj.

Meciul tur s-a jucat la Sibiu în 29 octombrie. A fost un meci extrem de echilibrat, câștigat de Sibiu în setul decisiv. Povestea meciului o găsiți aici .

Meciul de la Brașov se joacă duminică 28 ianuarie de la 12.30. Sper să vorbim doar despre volei… Și să câștigăm, fiindcă altfel șansele de calificare în faza semifinală se reduc dramatic. Lotul CSȘ Sibiu este alcătuit din Iulia Bârză, Diana Mândrean, Ana Luca, Silvana Iacob, Antonia Mitea, Ana-Maria Ungureanu, Denisa Dănuleț, Iarina Axinte, Diana Dobrotă, Ana Albu, Karina Ocneriu, Daria Cipariu și Ariana Petru.

 

12.00… La sală…

12.30… Aproape de start…

Sibiul începe meciul cu Iulia Bârză, Ana Maria Ungureanu, Ana Luca, Diana Mandrean, Silvana Iacob și Antonia Mitea

8-5 noi la primul timeout tehnic.

La al doilea timeout tehnic e 16-14 pentru noi. Asta e partea bună. Partea proastă e că nu mai punctăm deloc. 25-16 Brașovul… 1-0

 

Setul 2. Sibiul în aceeași formulă. Începem mai bine. Este 8-1 pentru noi. Apoi 16-9. Tot noi. E tot mai bine ! 25-11 și Sibiul egalează la seturi !

 

Setul 3. Noi în aceeași formulă. 8-4 gazdele. Și apoi 16-9. Mda. 25-13 și gazdele au 2-1… Situația devine tot mai complicată…

 

Setul 4. Ana A în locul Anei L. 8-5 ele.

Hmmm… 23-15 ele. Cam gata… 25-18. Final de meci. Și probabil de speranțe pentru echipa de cadete…

Scor final : ACS Juvenil Nicolae Titulescu Brașov vs CSȘ SIBIU 3-1 (25-16, 11-25, 25-13, 25-18)

 

Ce va fi vom vedea… Doar aici !

Leave a Reply

Your email will not be published. Name and Email fields are required.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.