Speranțe – Turneul III, etapa 2 : CNS Cetate Deva vs CSȘ SIBIU

Cel mai ușor meci al turneului este programat pentru fetele de la CSȘ Sibiu sâmbătă dimineața. Întâlnim o echipă care nu a câștigat până acum nici măcar un meci. CSȘ Sibiu vs CNS Cetate Deva !

După victoria de ieri contra Juvenil 2 Brașov pot afirma că fetele noastre stau extrem de bine la capitolul moral. Sper să obțină o victorie în minim de seturi pentru a-și putea conseva energia și a se concentra apoi pe meciul care va încheia turneul. Și despre care vom vorbi ceva mai târziu.

Meciul cu echipa din Deva deschide ziua a doua a turneului. Se va juca de la ora 10.00. După meciul nostru va urma meciul dintre cele două echipe din Brașov… Clasamentul la zi arată astfel : 1. Juvenil 1 21p ; 2. Juvenil 2 11p ; 3. CSȘ SIBIU 10p ; 4. Deva 0p

Lotul Sibiului ? Iarina Axinte, Ana Albu, Katy Munteanu, Alexia Potera, Sarah Popa, Cătălina Crețu, Alexandra Balint, Andreea Gheorghiță, Alexia Halmaghi, Delia Grigoriță, Ionela Fîrtat, Cosmina Stuparu, Daria Lupu.

09.30. Încălzire…

Ne apropiem de start. Baftă fetelor !

CSȘ SIBIU începe meciul în formula Iarina Axinte, Katy Munteanu, Sarah Popa, Cătălina Crețu, Alexia Halmaghi și Delia Grigoriță.

Începem exact cum trebuie. 8-3 noi la primul timeout tehnic. Iar apoi nu mai pierdem nimic până la următorul timeout tehnic. 16-3 noi !

CSȘ SIBIU câștigă primul set fără emoții. 25-4 !

 

Setul 2. Cosmina Stuparu în locul lui Katy.

Tot bine. 8-3. Noi ! Apoi se mai echilibrează jocul, dar avantajul pare liniștitor. 16-10.

Greu… Dar luăm setul. 25-22… 2-0 Sibiul !

 

Setul 3. Ionela Firtat in locul Cosminei.

Începutul de set ne este favorabil. 5-0. Și apoi 8-0. Și 16-0 ! Ne îndreptăm spre victorie. 25-8 !

Scor final : CSȘ SIBIU – CNS Cetate Deva 3-0 (25-4, 25-22, 25-8)

 

Victorie în minim de seturi, normală, dar bine că a venit. Acum ne concentrăm pe meciul de diseară. La 18.30 avem o nouă revanșă de luat. CSȘ SIBIU vs Juvenil 1 Brașov !

Leave a Reply

Your email will not be published. Name and Email fields are required.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.