Interviu cu campionii U16

A trecut ceva vreme de la ultimul interviu RAXSPORT. Și câte s-au mai întâmplat de atunci… Interviul pe care vi-l propun în finalul sezonului 2017-2018 ne aduce alături de niște campioni. Nu este foarte greu de ghicit. Povestim cu…

…componenții lotului campioanei U16, U-BT 1 CLUJ-NAPOCA !

Băieții aceștia simpatici tocmai au câștigat campionatul național de baschet categoria U16, demonstrând că sunt cea mai valoroasă echipă la acest nivel. Au învins absolut toate echipele tari ale campionatului, așa că victoria lor finală nu poate fi pusă la îndoială.

Evident că alături de ei au fost pe parcursul întregului sezon Mircea Cristescu, Branko Cuic, Horia Pascu, Sergiu Popa, Andrei Bălan, Vlad Mihăilă sau Adrian Loghin, dar acest interviu este despre ei, principalii artizani ai titlului ”2018”.

Le mulțumesc tuturor celor care și-au făcut timp pentru a-mi răspunde. Cei ”întârziați” vor fi atașați ulterior.

Așadar… Să le dăm cuvântul campionilor. Precizez că pozele ”oficiale” cu campionii U16 le găsiți pe site-ul clubului, mai precis AICI .

 

RAXSPORT : Salutare. Felicitări pentru titlul de campion abia obținut. Hai să te cunoaștem mai bine. Când te-ai născut ? Ce înălțime ai ? De când faci baschet ? Cum ai ajuns la baschet ?

DRAGOȘ AXINTE : Salut ! Mulțumim mult ! M-am născut în 4 Septembrie 2002. Am 1.91. Fac baschet de 9 ani. Tatălui meu îi plăcea baschetul, iar după ce am fost la un meci de seniori am decis că vreau și eu același lucru.

ANTONIU CRAINIC : 13.07.2002, 185 cm. Fac baschet din 2010, prin intermediul școlii.

MODIBO DIABY : M-a născut la Sikasso în 18 iulie 2003. Am 2.00 m. Am început baschetul la 11 ani și l-am ales datorită înălțimii mele.

MIHNEA DIVOIU : 22.08.2002. Am 1,85. Fac baschet de 8 ani.

LUCA DOMOCOȘ : Salut ! Mulțumesc Răzvan ! M-am născut pe data de 19 Septembrie 2002. Înălțime 2,01. Sincer, nici nu mai stiu. Îmi plăcea de când eram mic.

HORIA DRAGOSLAV : M-am născut in 2002 si am 1.85m înălțime. Prima data când am mers la un antrenament de baschet a fost in clasa a5a, spre sfârșit, deci de aproape 5 ani. Am început să fac baschet din pricina unui coleg de clasă, care era fiul antrenorului.

TOMA LUNGOCI : M-am născut în 10 mai 2002, am 1,90 deocamdată și fac baschet de aproximativ 9 ani. Tata m-a adus la baschet, el jucând deasemenea.

ANTON ROTARU : M-am născut în 10 mai 2002. Am 187 cm. Fac baschet de la 10 ani. Tata a fost jucător și antrenor și el m-a îndrumat.

HOREA ORBAN : Serus si mulțumesc mult! M-am născut pe 7 noiembrie 2002, am 180 cm si fac baschet din 2009, de când bunica m-a dus sa practic acest sport.

ȘTEFAN SOCACIU : Eu m-am născut pe 7 Martie 2002 si am 1,85m. Baschet fac de aproximativ 4 ani și am ajuns la baschet din propria dorință.

TUDOR TODEA : Salut, mulțumim !!! M-am născut în 28 februarie 2002, am 1,82. Fac baschet de 6 ani. Am ajuns la baschet datorită tatălui meu care m-a trimis la antrenamente pentru că erau fix după ore la mine la școală.

Foto www.u-bt.ro

RAXSPORT : Tocmai ați câștigat campionatul U16. Ce a avut U în plus față de celelalte echipe ?

DRAGOȘ AXINTE : După părerea mea atitudinea, jocul în echipă și determinarea au fost avantajele noastre.

ANTONIU CRAINIC : Jucători de valoare și un joc de echipă foarte bun.

MODIBO DIABY : Am câștigat campionatul U16, iar ceea ce le putem spune celorlalte echipe este că ne pregătim pentru sezoanele viitoare.

MIHNEA DIVOIU : Am avut dorință foarte mare, determinare, ambiție.

LUCA DOMOCOȘ : Atitudine si motivație.

HORIA DRAGOSLAV : U a avut în plus ore de antrenament, pregătirea atât fizică, cât și tactică a fost facută cât de bine posibil.

TOMA LUNGOCI : Au fost multe echipe bune, dar consider că noi am avut în avantaj un plus de valoare a jucătorilor, fiecare dintre noi putând să intre în joc și să schimbe soarta meciului.

ANTON ROTARU : Am avut atitudine, spirit de echipă, și mai multă valoare.

HOREA ORBAN : Din punctul meu de vedere meciurile jucate in afara țării au contat foarte mult, ajutându-ne să ne îndeplinim obiectivul în campionat, deci am avut experiență.

ȘTEFAN SOCACIU : Eu cred că nu am avut nimic în plus. Noi doar ne-am jucut baschetul cu care am fost invățati.

TUDOR TODEA : Din punctul meu de vedere eram clar peste toți, aveam o bancă lungă, oricine putea să intre și să aibă meciuri foarte bune. Mai ales jucăm ca o echipă, și ne înțelegem foarte bine unii cu alții atât în teren cât și în afara lui.

Foto www.u-bt.ro

RAXSPORT : Care a fost cel mai bun joc al vostru în acest sezon ? Dar cel mai greu meci pe care l-ați avut ?

DRAGOȘ AXINTE : Cel mai bun joc al nostru a fost cel de la Cluj cu Steaua, iar cel mai greu finala cu Agronomia.

ANTONIU CRAINIC : Cel mai bun joc al nostru a fost cel de la Cluj cu Steaua când am reușit sa câștigăm la 61 de puncte diferență, iar cel mai greu a fost cu cei de la Real Madrid în turneul de la Budva

MODIBO DIABY : Meciul care mi-a plăcut foarte mult a fost returul cu Știința de la Cluj-Napoca. Meciul pe care l-am simțit ca pe un meci dur a fost ultimul meci din turneul final, împotriva Agronomiei.

MIHNEA DIVOIU : Cel mai bun meci din acest sezon a fost meciul cu Steaua de la turneul semifinal, iar cel mai greu cel cu Agronomia din finala campionatului.

LUCA DOMOCOȘ : Cel mai bun meci în opinia mea a fost cel cu Steaua. Cel mai greu a fost cu Agronomia București

HORIA DRAGOSLAV : Cele mai bune meciuri au fost cele cu Steaua și Știința de acasă, iar cel mai greu a fost finala.

TOMA LUNGOCI : Cel mai bun meci al sezonului îl consider cel cu Steaua de acasa, cel pe care l-am câștigat la o diferență mare, cu un joc impecabil. Meciul a fost un punct de trezire pentru noi, venind după o perioadă proastă și am reușit să rămânem motivați până la final. Nu pot caracteriza un singur meci ca fiind cel mai greu. Am tratat fiecare meci cu maximă seriozitate și rezultatele au fost pe masură.

ANTON ROTARU : Cel mai bun meci al nostru a fost cel cu Steaua de acasă (faza semifinală), iar cel mai greu finala cu Agronomia.

HOREA ORBAN : Meciul cel mai bun a fost returul cu Steaua din faza semifinală, iar cel mai greu finala cu cei de la Agronomia.

ȘTEFAN SOCACIU : Cel mai bun joc al nostru din acest sezon a fost cel cu Steaua de pe teren propriu. Cel mai greu a fost ultimul meci din campionat, acela cu Agronomia.

TUDOR TODEA : Cel mai bun meci al nostru cred că a fost cel de acasă contra lui Steaua, iar cel mai greu probabil a fost ultimul meci cu Agronomia.

Foto www.u-bt.ro

RAXSPORT : Care ar fi în opinia ta Best Five pentru turneul final U16 abia terminat ?

DRAGOȘ AXINTE : Tudor Todea (U), Ciprian Albu (Sighet), Matei Bodea (Agronomia), Cristian Cotoară (Agronomia) și Modibo Diaby (U).

ANTONIU CRAINIC : Matei Dumitrescu (Steaua), Ciprian Albu (Sighet), Cosmin Pătraşcu (Steaua), Matei Bodea (Agronomia), Cristi Cotoară (Agronomia).

MODIBO DIABY : –

MIHNEA DIVOIU : Tudor Todea (U), Matei Bodea (Agronomia), Cristi Cotoară (Agronomia), Modibo Diaby (U), Ștefan Grasu (Știința).

LUCA DOMOCOȘ : Eu consider că Best Five-ul turneului a fost cel ales de federație.

HORIA DRAGOSLAV : Mie personal mi s-a părut că alegerea pe care au făcut-o oficialii a fost una potrivită.

TOMA LUNGOCI : Tudor Todea (U), Toni Rotaru (U), Dragoș Axinte (U), Luca Domocoș (U), Modibo Diaby (U) :))) . Honorable mention Cătălin Mariș (U).

ANTON ROTARU : Tudor Todea (U), Ciprian Albu (Sighet), Matei Bodea (Agronomia), Cristi Cotoara (Agronomia), Modibo Diaby (U).

HOREA ORBAN : Alexandru Lazăr (Agronomia), Enzo Vescan (Oradea), Matei Bodea (Agronomia), Cristi Cotoară (Agronomia), Ștefan Grasu (Știința)

ȘTEFAN SOCACIU : Best Five la U16 ar fi acela ales la Turneul Final.

TUDOR TODEA : David Neacșu (Știința), Matei Bodea (Agronomia), Cristi Cotoară (Agronomia), Modibo Diaby (U), Ștefan Grasu (Știința). 

Foto www.u-bt.ro

RAXSPORT : Caracterizează într-un singur cuvant fiecare dintre următoarele echipe : Agronomia, Steaua, Știința, Sighet, Oradea, U-BT 2.

DRAGOȘ AXINTE : Agronomia – valoare, Steaua- voință, Știința – ambiție, Sighet – Cipri 🙂 , Oradea – dăruire, U-BT 2 – pasiune.

ANTONIU CRAINIC : Agronomia – luptători, Steaua – individualiști, Știința – ambițioşi, Sighet – talentați, Oradea-luptători, U BT 2 – muncitori.

MODIBO DIABY : Agronomia joacă foarte agresiv, Steaua sunt buni fizic, Știința este bună în ofensivă și nu așa bună defensivă, Oradea joacă pe contraatac, Sighet lipsă de motivație, U-BT 2 a jucat foarte agresiv și un pic slab defensiv.

MIHNEA DIVOIU : –

LUCA DOMOCOȘ : Luptătoare.

HORIA DRAGOSLAV : –

TOMA LUNGOCI : Agronomia – valoroși, Steaua – luptători, Știința – perspectivă, Sighet – offense, Oradea – passing și pt cei mici U-BT 2 – dorință.

ANTON ROTARU : Agronomia – maturi în joc, Steaua – războinici, Știința – speranță, Oradea – agresivi, Sighet – Nepoa 🙂 , U-BT 2 – talent.

HOREA ORBAN : Agronomia – motivată,  Steaua- ,  Știința – luptători, Sighet – ambițioși, Oradea – perspectivă, U-BT 2 – uniți. 

ȘTEFAN SOCACIU : Agronomia – , Steaua – talentați, Știința – , Sighet – luptători, U-BT 2 – rapizi.

TUDOR TODEA : Agronomia – apărare, Steaua – orgoliu, Știința – luptători, Oradea – subestimați, Sighet – overrated, U-BT 2 – perseverență.

RAXSPORT : Daca ar fi să transferi un singur jucător (născut in 2002) pe cine ai aduce din vară la U-BT U18?

DRAGOȘ AXINTE : L-aș aduce la U-BT U18 pe Cristi Cotoară de la Agronomia.

ANTONIU CRAINIC : Pe Cosmin Pătrașcu de la Steaua.

MODIBO DIABY : Ștefan Grasu de la Știința.

MIHNEA DIVOIU : Matei Bodea (Agronomia).

LUCA DOMOCOȘ : Ștefan Grasu de la Știința.

HORIA DRAGOSLAV : –

TOMA LUNGOCI : Pe Matei Dumitrescu de la Steaua.

ANTON ROTARU : Matei Bodea (Agronomia).

HOREA ORBAN : L-as aduce pe Matei Bodea (Agronomia).

ȘTEFAN SOCACIU : Matei Bodea (Agronomia).

TUDOR TODEA : Pe Matei Bodea de la Agronomia.

Foto www.u-bt.ro

RAXSPORT : Dar la echipa mare ? Daca ai putea, ce jucator ai aduce la U in sezonul viitor ? Dintre cei care au jucat sau joacă în România.

DRAGOȘ AXINTE : Pe Chris Cooper de la Sibiu.

ANTONIU CRAINIC :  Jonte Flowers de la Steaua.

MODIBO DIABY : Marius Runkauskas de la Steaua.

MIHNEA DIVOIU : Chris Cooper (Sibiu).

LUCA DOMOCOȘ : –

HORIA DRAGOSLAV : –

TOMA LUNGOCI : Randal Falker de la Steaua.

ANTON ROTARU : Jonte Flowers (Steaua).

HOREA ORBAN : Filip Adamovic.

ȘTEFAN SOCACIU : Nu prea știu.

TUDOR TODEA : Pe Martin Zeno de la Oradea.

RAXSPORT : Ați jucat în acest sezon contra celor de la Real Madrid sau Stellazzura Roma. De unde crezi că vine diferența dintre noi și ei ? Sau…ce au ei și nu avem noi ?

DRAGOȘ AXINTE : Cred că ei au în plus față de noi numărul orelor de antrenament și adversarii de valori mai apropiate.

ANTONIU CRAINIC : Probabil au un program de antrenamente mai dezvoltat ca și al nostru

MODIBO DIABY : –

MIHNEA DIVOIU : Diferența o face numărul dublu sau triplu poate de ore de antrenament față de noi.

LUCA DOMOCOȘ : Multă muncă individuală.

HORIA DRAGOSLAV : –

TOMA LUNGOCI : Diferența este în mentalitate și în orele de muncă. Ei sunt construiți numai pentru baschet și asta se reflectă în pregătirea lor în toate aspectele jocului.

ANTON ROTARU : Ei au în plus multe ore de antrenamente și altă mentalitate.

HOREA ORBAN : Diferența este facută de faptul că acei copii știu că vor numai baschet. Pe de altă parte cred că au un program ordonat în cadrul unor academii.

ȘTEFAN SOCACIU : Eu cred că au o ambiție mai mare ca și noi, dar și sunt încurajați să facă sport. Au și mai multe posibilități ca la noi în țară.

TUDOR TODEA : Și ei sunt oameni normali, au 2 mâini, 2 picioare, dar se vede că au mai multe antrenamente, și mai multe ore de muncă atât individual cât și în echipă.

Foto www.u-bt.ro

RAXSPORT : Ce crezi că am putea face pentru a crește valoarea campionatelor de juniori, și implicit a naționalelor de juniori ?

DRAGOȘ AXINTE : Lucrul esențial ar fi ca fiecare club să aibă o academie…iar jucătorii sa aibă același program mereu și să stea în același loc.

ANTONIU CRAINIC : –

MODIBO DIABY :  Pentru a rămâne campioni, trebuie să mărim volumul de muncă și să ne concentrăm întotdeauna în timpul antrenamentelor

MIHNEA DIVOIU : Nu cred că am putea face ceva în afară de a avea ambiție și de a munci în continuare mult mai bine decât o facem acum !

LUCA DOMOCOȘ : Muncă individuală.

HORIA DRAGOSLAV : –

TOMA LUNGOCI : Da, cu siguranță. Observ și cred că toate campionatele de juniori în România cresc de la an la an și vor continua să crească odată cu popularizarea baschetului.

ANTON ROTARU : Să se introducă baschetul în școli.

HOREA ORBAN : Dacă mai multe echipe ar juca și în afara țării cu echipe mai puternice valoarea campionatului de juniori ar crește.

ȘTEFAN SOCACIU : Ar trebui să se investească mai mult în baschet sau în toate sporturile.

TUDOR TODEA : Cred că antrenamentele ar trebui sa fie altcumva, adică să lucrăm mai mult individual. Și ar trebui să avem mult mai multe meciuri tari, nu contra echipelor pe care le batem în alergare ușoară la 100 de puncte.

RAXSPORT : Ce semnificație are pentru tine numărul pe care ți l-ai ales pe echipament ?

DRAGOȘ AXINTE : Numărul 35 vine de la jucătorul meu preferat, Kevin Durant.

ANTONIU CRAINIC : Am ales nr 23 deoarece Michael Jordan a jucat cu el.

MODIBO DIABY : Îmi place mult numărul 40.

MIHNEA DIVOIU : Nu există vreo semnificație.

LUCA DOMOCOȘ : Nu are o semnificație, îmi place numărul 32. 🙂

HORIA DRAGOSLAV : E un număr simplu, care nu sare in ochi. E un nr par, care pur si simplu îmi place.

TOMA LUNGOCI : Numărul de pe echipament nu are pentru mine mare importanță, dar eu mi-am ales numărul pentru a-mi inspira încrederea de care am nevoie.

ANTON ROTARU : Este numărul cu care a jucat tata.

HOREA ORBAN : Nu are nicio semnificație :))) Este numărul pe care l-am primit la primele mele meciuri oficiale de la baby baschet.

ȘTEFAN SOCACIU : Pentru mine nu are așa mare semnificație numărul de pe tricou. Port numărul 24 deoarece Kobe Bryant a purtat acest număr.

TUDOR TODEA : Semnifică unii dintre jucătorii mei preferati, nr 3 îl are C.J. McCollum, nr 4 Isaiah Thomas, iar nr 34 Giannis Antetokounmpo.

Foto www.u-bt.ro

RAXSPORT : Care vor fi următoarele tale ghete de baschet ?

DRAGOȘ AXINTE : KD sau LeBron.

ANTONIU CRAINIC : Derrick Rose 9.

MODIBO DIABY : Under Armour.

MIHNEA DIVOIU : Lebron 15 Mamba Mentality.

LUCA DOMOCOȘ : Kobe 11 și KD 8 Elite.

HORIA DRAGOSLAV : Curry 4 Low.

TOMA LUNGOCI : Kobe A.D. NXT 360 sau Kobe 1 Protro.

ANTON ROTARU : Kobe.

HOREA ORBAN : Nu stiu inca :))

ȘTEFAN SOCACIU : Cred că următoarele mele ghete vor fi Kyrie 4.

TUDOR TODEA : Hyperdunk 2017 Low.

RAXSPORT : Ce faci într-o zi fără baschet ? Chiar, cum se împacă școala cu baschetul ?

DRAGOȘ AXINTE : Într-o zi fără baschet prefer să ies afară cu prietenii sau să mă uit la seriale acasă.

ANTONIU CRAINIC : Într-o zi fără baschet mă odihnesc sau învăț pentru şcoală.

MODIBO DIABY : Fără baschet aș juca fotbal.

MIHNEA DIVOIU : Într-o zi fără baschet ies cu prietenii în oraș sau mă odihnesc.

LUCA DOMOCOȘ : Ziua fără baschet…probabil cea mai nasoală zi…o folosesc pentru a mă recupera sau rar mai ies cu prietenii. Și cu școala merge destul de bine.

HORIA DRAGOSLAV : De obicei teme, cât am timp. Nu prea se impacă perfect, dar e de ajuns.

TOMA LUNGOCI : A face și scoala și baschet este super greu. Ai nevoie de o putere mare de concentrare și un program organizat cu țeluri bine stabilite.

ANTON ROTARU : Ies în oraș cu prietenii. Foarte bine:)

HOREA ORBAN : Până în sezonul acesta am reușit să îmi fac timp pentru ambele, însă anul acesta baschetul m-a făcut să neglijez puțin școala.

ȘTEFAN SOCACIU : Într-o zi fără baschet stau și mă relaxez. Pentru mine școala se împacă destul de bine cu baschetul deoarece nu am probleme.

TUDOR TODEA :  Într-o zi fără baschet de obicei mă joc pe PS4 și mai fac ceva teme. Școala se împacă relativ ok cu baschetul, dar mai am și probleme…

Foto www.u-bt.ro

RAXSPORT : Daca nu vei juca baschet profesionist ce ai alege ca și carieră ? Care este domeniul în care ai vrea să activezi ?

DRAGOȘ AXINTE : Nu m-am gândit la asta niciodată :))

ANTONIU CRAINIC : Aş vrea sa devin antrenor.

MODIBO DIABY : Dacă nu aș avea șansa de a fi jucător profesionist de baschet aș alege să lucrez în domeniul comerțului.

MIHNEA DIVOIU : Visul meu, dacă nu ajung un jucător profesionist de baschet, este să fiu kinetoterapeut.

LUCA DOMOCOȘ : Doamne ferește ! Să joc baschet profesionist și la cel mai înalt nivel este tot ce îmi doresc ! Dar daca s-ar pune problema așa aș rămâne în lumea sportului, cel mai probabil kineto.

HORIA DRAGOSLAV : Nu sunt hotărât încă, dar am anumite înclinații spre medicină, istorie.

TOMA LUNGOCI : Încă nu am decis ce profesie voi alege.

ANTON ROTARU : Antrenor sau kinetoterapeut.

HOREA ORBAN : Este o întrebare care mi se adresează des, dar nu am reușit încă să îi găsesc raspunsul.

ȘTEFAN SOCACIU : Încă nu prea știu ce aș alege ca și carieră dacă nu voi juca baschet profesionist. Dar mai am timp să mă gândesc.

TUDOR TODEA : Aș rămâne tot pe sport, aș vrea să fiu antrenor de baschet ca să pot să fac o schimbare.

Foto www.u-bt.ro

RAXSPORT : Care este jucătorul tău de baschet preferat ? De ce ?

DRAGOȘ AXINTE : Kevin Durant. Mi se pare un jucător foarte talentat și de mare valoare.

ANTONIU CRAINIC : Derrick Rose deoarece a reușit să treacă peste fiecare accidentare și să revină pe teren.

MODIBO DIABY : Jucătorii mei preferați sunt Kobe Bryant la baschet și Cristiano Ronaldo la fotbal. Îmi plac pentru că joacă foarte agresiv, dar sunt respectuoși.

MIHNEA DIVOIU : LeBron James, deoarece are calități fizice și baschetbalistice foarte bune.

LUCA DOMOCOȘ : LeBron James…meci de meci jucătorul ăsta demonstrează că este cel mai bun : pase, aruncări, apărare…

HORIA DRAGOSLAV : Kyrie Irving și Sergio Rodriguez. Sunt preferații mei din cauza talentului înnăscut și frumuseții jocului pe care îl arată. Au talentul de a crea spații și de a se impune prin tehnică și știință.

TOMA LUNGOCI : Am mai mulți “jucatori preferați” pe care încerc să îi urmaresc : James Harden, Klay Thompson, Luka Doncic, Nando de Colo ar fi câteva exemple.

ANTON ROTARU : Stephen Curry. Îmi place foarte mult stilul lui și cum vede jocul.

HOREA ORBAN : Jucătorul meu preferat este Russell Westbrook, deoarece îmi place cum joacă, si este foarte atletic.

ȘTEFAN SOCACIU : Jucătorul meu preferat este LeBron James deoarece îmi place stilul lui de joc.

TUDOR TODEA : Isaiah Thomas, pentru că oricât de mic ar fi el nu îl oprește nimic. Are încredere în el să atace pe oricine, indiferent cât de mare este adversarul său.

RAXSPORT : Ce echipă favorită de baschet ai ? Dar de fotbal ?

DRAGOȘ AXINTE : La baschet sunt cu CSKA Moscova iar la fotbal cu Real Madrid.

ANTONIU CRAINIC : Oklahoma City Thunder şi la fotbal Real Madrid.

MODIBO DIABY : Real Madrid și la baschet și la fotbal.

MIHNEA DIVOIU : Cleveland Cavaliers și Barcelona.

LUCA DOMOCOȘ : Cleveland Cavaliers și Arsenal.

HORIA DRAGOSLAV : Fenerbahce Istanbul la baschet și Manchester City la fotbal.

TOMA LUNGOCI : Real Madrid și la baschet și la fotbal.

ANTON ROTARU : Golden State Warriors. Real Madrid.

HOREA ORBAN : Echipa mea favorită de baschet este Oklahoma City Thunder, iar de fotbal Bayern Munchen.

ȘTEFAN SOCACIU : Echipa mea favorită de baschet este Cleveland Cavaliers, iar de fotbal este CFR.

TUDOR TODEA : Golden State Warriors. La fotbal Real Madrid, iar din România CFR.

RAXSPORT : Să zicem că ești proprietarul unei echipe din NBA / Euroligă. Și poți alege orice jucător dintre cei aflați în activitate. Care ar fi primul tău 5 ?

DRAGOȘ AXINTE : Kyrie Irving, Nando de Colo, Kevin Durant, LeBron James și Anthony Davis.

ANTONIU CRAINIC : Derrick Rose, Russell Westbrook, LeBron James, Kawhi Leonard, Dwight Howard

MODIBO DIABY :  LeBron James, Giannis Antetokounmpo, Kevin Durant, Steph Curry, James Harden

MIHNEA DIVOIU : Kyrie Irving, Kevin Durant, LeBron James, Kevin Love, Joel Embiid.

LUCA DOMOCOȘ : LeBron James, Kevin Durant, Stephen Curry, Anthony Davis, Paul George.

HORIA DRAGOSLAV : Kyrie Irving, Luca Doncic, Kevin Durant, Kristaps Porzingis, Karl-Anthony Towns.

TOMA LUNGOCI : Stephen Curry, James Harden, LeBron James, Kevin Durant și Anthony Davis.

ANTON ROTARU : Stephen Curry, James Harden, Kevin Durant, LeBron James, DeMarcus Cousins.

HOREA ORBAN : Russell Westbrook, Kevin Durant, Stephen Curry, Steven Adams si Anthony Davis.

ȘTEFAN SOCACIU : Primul meu 5 ar fi : Kyrie Irving, James Harden, LeBron James, Kevin Durant, Anthony Davis.

TUDOR TODEA : Isaiah Thomas, C.J. McCollum, LeBron James, Giannis Antetokounmpo , Anthony Davis.

RAXSPORT : Cine va câștiga finala NBA anul acesta ?  Dar Campionatul Mondial de Fotbal ?

DRAGOȘ AXINTE : Golden State Warriors și Germania.

ANTONIU CRAINIC : Cleveland Cavaliers și Franța.

MODIBO DIABY : Golden State Warriors vor fi campionii NBA. Germania va câștiga Campionatul Mondial de fotbal 2018.

MIHNEA DIVOIU : Cleveland Cavaliers. Spania.

LUCA DOMOCOȘ : Cleveland Cavaliers.

HORIA DRAGOSLAV : Probabil Golden State Warriors. Și înclin să cred că Franța.

TOMA LUNGOCI : Golden State Warriors în NBA și Franța la fotbal.

ANTON ROTARU : Golden State Warriors. Și posibil Germania.

HOREA ORBAN : In NBA va castiga Golden State Warriors, iar la campionatul mondial Germania.

ȘTEFAN SOCACIU : Finala NBA o va câștiga Cleveland Cavaliers, iar Campionatul Mondial de Fotbal Germania.

TUDOR TODEA : Clar Golden State Warriors. Și Germania.

Foto www.u-bt.ro

RAXSPORT : De ziua ta primești de la colegi și prieteni 500 de euro. Ce îți cumperi ?

DRAGOȘ AXINTE : Haine de oraș și ghete de baschet.

ANTONIU CRAINIC : Ghete de baschet.

MODIBO DIABY : I-aș da părinților mei.

MIHNEA DIVOIU : Îmi iau haine și ies cu prietenii în oraș.

LUCA DOMOCOȘ : Probabil tot bascheți.

HORIA DRAGOSLAV : Probabil papuci atât de baschet cât și de stradă, și echipamente de baschet.

TOMA LUNGOCI : Mulți papuci de toate felurile.

ANTON ROTARU : Ghete și haine.

HOREA ORBAN : Haine și adidași.

ȘTEFAN SOCACIU : Eu mi-aș cumpăra echipamente, ghete și tot felul de lucruri de baschet.

TUDOR TODEA : Niște căști EarPods, iar de restul banilor cât mai multe perechi de papuci.

RAXSPORT : Ordonează : baschet, fete, școală

DRAGOȘ AXINTE :  Baschet, fete, școală 🙂

ANTONIU CRAINIC : Baschet, fete, școală.

MODIBO DIABY : Baschet.

MIHNEA DIVOIU : Școală ,baschet, fete.

LUCA DOMOCOȘ : Baschet, fete, școală.

HORIA DRAGOSLAV : Școala și Baschetul sunt la același nivel, după care urmeaza fetele.

TOMA LUNGOCI : Le faci pe toate cât de bine îți stă în putință dar dacă ar fi să le dau o ordine ar fi școală, baschet, fete.

ANTON ROTARU : Baschet, fete, școală 🙂

HOREA ORBAN : Până să câștigăm campionatul ordinea a fost baschet, fete, școală, dar acum este fete, baschet, școală :)))

ȘTEFAN SOCACIU : Baschet, școală, fete.

TUDOR TODEA : Baschet, școală, fete.

RAXSPORT : Cum arată vacanța perfectă pentru tine ?

DRAGOȘ AXINTE : Să merg într-un loc exotic cu prietenii sau familia.

ANTONIU CRAINIC : În Caraibe.

MODIBO DIABY : –

MIHNEA DIVOIU : La mare în Grecia.

LUCA DOMOCOȘ : Un coș de baschet, plaja și prietenii.

HORIA DRAGOSLAV : La mare, undeva exotic, cât mai retras, împreună cu familia.

TOMA LUNGOCI : Vacanța preferată cred că ar fi să stau acasă și să fac ce-mi place.

ANTON ROTARU : Pe o insulă cu mulți prieteni.

HOREA ORBAN : O vacanță perfectă mi-ar plăcea să o petrec atât cu prietenii cât și cu familia vizitând diferite locuri de pe glob.

ȘTEFAN SOCACIU : Vacanța perfectă pentru mine ar fi una unde mă pot relaxa și să nu mă streseze nimeni.

TUDOR TODEA : Cu cât mai mult baschet.

RAXSPORT : Unde te vezi peste 5 ani ?

DRAGOȘ AXINTE : La o echipa de baschet de seniori.

ANTONIU CRAINIC : Pe terenul de baschet.

MODIBO DIABY : Jucând la nivel ridicat în mari echipe ca Real.

MIHNEA DIVOIU : În domeniul sportului.

LUCA DOMOCOȘ : Jucând baschet la cel mai înalt nivel.

HORIA DRAGOSLAV : Îmbinând școala si sportul.

TOMA LUNGOCI : Nu-mi pot imagina unde voi fi în 5 ani. Niciodată nu știi unde te duce viața și scopul este să fii pregătit întotdeauna.

ANTON ROTARU : Baschetbalist in Europa.

HOREA ORBAN : La o facultate. Care… nu știu încă :))

ȘTEFAN SOCACIU : Peste 5 ani aș vrea să mă văd făcând baschet în continuare.

TUDOR TODEA : Mă visez ca fiind jucător profesionist de baschet.

RAXSPORT : Care este filmul / serialul tău favorit ?

DRAGOȘ AXINTE : Serialul The Blacklist.

ANTONIU CRAINIC : Coach Carter.

MODIBO DIABY : Serialul The Vampire Diaries.

MIHNEA DIVOIU : Serialul The Walking Dead.

LUCA DOMOCOȘ : Serialul The 100.

HORIA DRAGOSLAV : Filmul este The Revenant, iar serialul Suits.

TOMA LUNGOCI : Filmul favorit ”300”. Cât despre seriale nu știu. Nu am vazut niciunul în viața mea.

ANTON ROTARU : Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve, si Ocean’s Thirteen. Serialul preferat e 13 Reasons Why.

HOREA ORBAN : Serialul meu favorit este Breaking Bad.

ȘTEFAN SOCACIU : Nu am niciun film sau serial favorit.

TUDOR TODEA : Filmul meu preferat e Harry Potter, iar serialul preferat Teen Wolf.

RAXSPORT : Spune-mi care este materia școlară preferată. Si cea pe care nu o suporți.

DRAGOȘ AXINTE : Îmi place matematica și urăsc fizica.

ANTONIU CRAINIC : Materia preferată este Engleza și cea pe care nu o suport este Logica.

MODIBO DIABY : Îmi place engleza.

MIHNEA DIVOIU : Româna. Geografia.

LUCA DOMOCOȘ : Prefer engleza, nu suport fizica.

HORIA DRAGOSLAV : Istoria și biologia sunt cele care îmi plac, iar germana sau chiar informatica nu prea mă atrag.

TOMA LUNGOCI : Din păcate nu pot spune că am săvârșit o plăcere și o pasiune mare pentru un subiect școlar, dar aș spune că este matematica, datorită profesorului extraordinar.

ANTON ROTARU : Materia preferată engleza, nu suport fizica.

HOREA ORBAN : Să zicem că îmi place biologia, iar materia pe care nu o suport este franceza.

ȘTEFAN SOCACIU : Materia preferata este limba engleză, iar cea pe care nu o suport este fizica.

TUDOR TODEA : Materia preferată este matematica, iar cea pe care nu o suport este chimia.

RAXSPORT : Care e ultima carte pe care ai citit-o ?

DRAGOȘ AXINTE : ”Viața lui Michael Jordan”

ANTONIU CRAINIC : ”Ocolul Pământului în 80 de zile”

MODIBO DIABY : Cărticica Mea cu Poveşti Celebre Românesti

MIHNEA DIVOIU : ”The Lord of The Rings”

LUCA DOMOCOȘ : ”Moromeții” vol.1

HORIA DRAGOSLAV : ”Ciocoii vechi si noi”

TOMA LUNGOCI : Ultima carte citită a fost ”Ultima noapte de dragoste, prima noapte de război”

ANTON ROTARU : Nu mai știu 🙂

HOREA ORBAN : Din câte îmi amintesc ”Jocurile Foamei”

ȘTEFAN SOCACIU : Ultima carte citită este ”Harap Alb”.

TUDOR TODEA : ”Ultima noapte de dragoste, prima noapte de război”

RAXSPORT : Adresează tu o întrebare pentru RAXSPORT

DRAGOȘ AXINTE : Cum vezi anul viitor primele 5 clasate la U18 ?

RAXSPORT : Nu-mi cere și ordinea 🙂 Deși nu ar fi rău să fie asta : U, Steaua, Agronomia, Sighet, Târgoviște.

ANTONIU CRAINIC : Echipa preferată de baschet și jucătorul preferat din NBA și din România ?

RAXSPORT : Real Madrid. Și momentan Cavs din motive de LeBron. Din România… Kariniauskas și Sakic.

MODIBO DIABY : Când apare interviul ?

RAXSPORT : Miercuri 6 iunie la 15.45. Ora la care ați devenit campioni !

MIHNEA DIVOIU : De unde a pornit acest proiect RAXSPORT ?

RAXSPORT : De la lipsa mediatizării juniorilor. Cum mergeam peste tot după Dragoș și Iarina am zis că nu ar fi rău să afle lumea despre ei și colegii lor. De echipă și de generație.

LUCA DOMOCOȘ : Tu care crezi ca e Best Five-ul turneului final ?

RAXSPORT : Probabil că federația a ales varianta cea mai bună… 

HORIA DRAGOSLAV : Ce fel de muzica asculți când ești stresat? Dar atunci când ești relaxat ?

RAXSPORT : Când sunt nervos / agitat nu mă ajută muzica. În rest prefer muzica italiană și cea din anii ’80.

TOMA LUNGOCI : Cine va câștiga campionatul anul viitor? :))

RAXSPORT : Aș vrea U. Dar vor fi pe acolo și Steaua sau Agronomia. 

ANTON ROTARU : U sau Sibiu ?

RAXSPORT : Acum U.

HOREA ORBAN : Crezi că echipa de U18 U-BT se va bate la titlu sezonul următor ?

RAXSPORT : La turneul final vor fi. Cu majoritatea jucătorilor cu un an sub categorie va fi greu. Realist ar fi să sperăm la o medalie. Dar… Nu se știe ! 🙂

ȘTEFAN SOCACIU : Care a fost motivul pentru care ai creat RAXSPORT ?

RAXSPORT : Am răspuns și mai sus. Nu prea scria nimeni despre juniori pe atunci. Și azi e o aventură să afli unele rezultate, fie că e baschet, fie că e volei.

TUDOR TODEA : Cine crezi că sunt favoriții la titlu anul viitor la U18 ?

RAXSPORT : Voi ! Și Steaua.

 

Acesta a fost interviul cu majoritatea componenților proaspetei campioane U16, U-BT 1 Cluj-Napoca. Le mulțumesc pentru că mi-au răspuns la întrebări și sper că vom mai avea astfel de ocazii !

A, și mai e ceva. Așteptăm steluța pentru campionii U16, varianta 2018 !!!

2 thoughts on “Interviu cu campionii U16

 1. Permalink  ⋅ Reply

  Theo

  June 6, 2018 at 3:18pm

  Felicitări băieti, felicitări Răzvan!
  P.S. Impreuna suntem “U”! (nu cfr)

  • Permalink  ⋅ Reply

   RAX

   June 6, 2018 at 4:04pm

   Felicitări băieților și staffului !

Leave a Reply

Your email will not be published. Name and Email fields are required.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.