“Lazarul” la turneul final

Aveti idee ce inseamna ONSS ? Daca ati raspuns “Olimpiada Nationala a Sportului Scolar” ati castigat. Ce treaba avem noi cu asta ? La disciplina “baschet masculin” judetul nostru va fi reprezentat la turneul final de echipa Colegiului National “Gheorghe Lazar”. Turneul final reuneste 7 echipe castigatoare zonale + municipiul Bucuresti si are loc la Ramnicu Valcea in perioada 21-24 mai 2015. Adica de azi…

Cum am ajuns aici ?

Pentru inceput precizez ca ma refer la invatamantul gimnazial. Mai precis, toate echipele participante au in componenta elevi din clasele V – VIII.

Am inceput cu etapa pe oras, pe care am castigat-o, invingand echipe bune ca Scoala Gimnaziala Regina Maria (sorry Victor Ilie, Laurentiu Fratila, Horia Miron, Robert Talpos), Colegiul National Octavian Goga (sorry Alex Oltean, Dani Visa) sau Scoala Gimnaziala Nicolae Iorga (sorry Cristian Cerbu, Andi Calin, Robert Iakabos, Angi Vulcu, Tudor Muresan, Vlad Cristescu)…

In etapa pe judet am invins in finala echipa Grupului Scolar “Hermann Oberth”…  Dupa cum spuneau si ziarele locale .

A urmat faza zonala de la Tirgu Mures, cu reprezentantele a 6 judete luptandu-se pentru singurul loc calificant. Obtinut de ai nostri. Victorii cu Clujul (71-59), Muresul (112-20), Harghita (103-33) si in finala cu Brasovul (81-59). Fapt reflectat si de Tribuna .

20150408_135840

Cine sunt cei care au reusit performanta de a califica inca o echipa a Sibiului alaturi de CSU U13 intre primele 8 echipe ale tarii ? Precizez ca toti componentii echipei sunt legitimati la CSU Sibiu. Deci…

20150408_100952

De la CSU U16 : Paul Bogdan, Victor Bogdan si Patrick Pascu ; de la CSU U14 : George Potera si Iustin Vaidian  ; de la CSU U13 : Dragos Axinte, Ionut Topor si Dragos Stefanuta. Coach CN Gh.Lazar : Prof. Andrei Benedek.

Ce va fi la turneul final vom vedea. Stiu ca pe langa ai nostri sunt calificate reprezentantele judetelor Buzau, Gorj, Maramures, Prahova, Suceava, Timis + reprezentanta Bucurestiului..

Am primele vești ! Grupă grea… Reprezentantele Sibiului, Bucureștiului, Gorjului și Maramureșului se vor întâlni în “grupa morții” ! 

Primul meci îl vom juca în compania Bucureștiului mâine de la ora 10.30.  Meciul 2 îl avem cu Sighetul la ora 16.30. Sâmbătă avem meciul 3 cu Gorjul la 10.30.

În cealaltă grupa se întâlnesc echipele din Suceava, Timiș, Prahova și Buzău. Primele 2 echipe din fiecare grupă joacă semifinalele, care se vor juca sâmbătă de la 18.00 și 19.30

Rămâneți aici pentru noutăți ! 

2 thoughts on ““Lazarul” la turneul final

  1. Permalink  ⋅ Reply

    Nirolf

    May 22, 2015 at 10:18am

    Succes !!
    Am vazut cine.i coach …. dar nimic de A2. La acest nivel sigur e nevoie de suport din toate punctele de vedere, suport ce poate fi asigurat numai prin implicarea totala a unui A2, dupa modelul patentat cu succes la CSU jr.
    Deci … cine.i A2, iar daca nu e luat postul unde pot sa depun CV.ul ??
    Inca o data BAFTA !!!!

    • Permalink  ⋅ Reply

      RAX

      May 22, 2015 at 12:16pm

      Mulțumiri ! A2… Ar deveni prea complicată organigrama !!! 😉

Leave a Reply

Your email will not be published. Name and Email fields are required.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.